Foto Eigen kot Foto Eigen kot

Eigen kot

Eigen kot

Kom uit uw kot, en koop nu een nieuw,
aan interessante voorwaarden!

Foto Tweede kot Foto Tweede kot

Tweede kot

Tweede kot

Op zoek naar een tweede verblijf?
Koop nu aan interessante voorwaarden!

Foto Opbrengstkot Foto Opbrengstkot

Opbrengstkot

Opbrengstkot

Op zoek naar een goede investering?
Koop nu aan interessante voorwaarden!

Relancecampagne #koopnujekot

Vlaemynck Vastgoedmanagement lanceerde na de lockdown de grootse relancecampagne #koopnujekot. Vlaemynck Vastgoedmanagement bundelde als vastgoedmakelaar de krachten met bouwpromotoren, bouwbedrijven en projectontwikkelaars waarbij alle deelnemende nieuwbouwprojecten interessante voorwaarden aanboden en waar m.a.w. de "koper van het kot" beter van werd. 

Komiek Freddy De Vadder leende zijn gezicht aan de campagne en via een gezonde marketingmix van traditionele publiciteit met online reclame
stuurde Group Vlaemynck de campagne #koopnujekot op grote schaal de stilaan weer in beweging komende wereld in. Alleen al online verscheen campagne meer dan 4 miljoen keer op het scherm. De campagne liep tot 4 september 2020.

Verschillende humoristische filmpjes met Freddy De Vadder ondersteunden de campagne. Abonneer u op ons Youtube-kanaal

Vindt U niet meteen wat u zoekt?

Bekijk dan ook het volledige aanbod te koop in België, het volledige aanbod nieuwbouw te koop, het aanbod bedrijfsvastgoed, assistentiewoningen of ons aanbod in villa's te koop in het zuiden van Frankrijk of villa's en appartementen te koop aan de Costa Blanca of schrijf u in om als eerste op de hoogte te blijven van ons aanbod die aan uw wensen voldoet.  

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.