Vlaemynck Blog | Vastgoedtrends, advies, tips & tricks

Foto Verlaagd BTW-tarief 6% voor nieuwbouw 24/02/2021

Verlaagd BTW-tarief 6% voor nieuwbouw

Wonen is duur. Onbetaalbaar? De nieuwe regeling voor afbraak en heropbouw brengt in ieder geval uw droomwoning een heel stuk dichterbij. Dankzij het verlaagd BTW-tarief van 6% kunt u tot 15% besparen op de aankoop van uw nieuwbouwwoning. Hoe kan ik van het tijdelijk verlaagd BTW-tarief gebruik maken? We leggen het u graag uit:

Foto De vastgoedprijzen gaan door het dak 16/02/2021

De vastgoedprijzen gaan door het dak

De vastgoedprijzen voor huizen en appartementen stijgen voor het vijfde jaar op rij! Is dit het moment om uw woning of appartement te kopen of verkopen? Graag geven wij jou de belangrijkste punten mee. Uiteraard staan wij u met alle plezier met raad en daad bij in uw zoektocht om uw woning te kopen of verkopen.

Foto Vlaemynck breidt uit: nieuw kantoor Poperinge 01/01/2021

Vlaemynck breidt uit: nieuw kantoor Poperinge

Lange tijd was Tielt het belangrijkste actieterrein van een vlot groeiende Group Vlaemynck, waarin steeds meer verschillende activiteiten een thuis vonden. Met de opening van Vlaemynck Vastgoed Westhoek krijgt ook de Westhoek rechtstreeks toegang tot Group Vlaemynck. Zaakvoerder Kristof Declercq heet u van harte welkom!

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.