Appartement Te koop Cumbre Del Sol (Spanje) | € 513 000

Een promotie die vanwege zijn locatie geniet van het spectaculaire uitzicht op de zee waarvoor het Residential Resort Cumbre del Sol internationaal wordt erkend.

 

Een werkelijk perfecte plek voor diegenen die willen genieten van het mediterrane klimaat en de prachtige zonsopkomsten, in een privéwoning naast de zee.


Blue Infinity Blok C heeft 24 luxe appartementen die opvallen door hun grootte, met een oppervlakte van meer dan 240m² en terrassen van 40m², 3 slaapkamers en met distributies ontworpen om te genieten van het uitzicht op zee en de natuurlijke lichtinval, details die als resultaat een modern en elegant ontwerp vormen.

 

Dit, samen met de uitrusting, zowel in materialen als in technologie die gericht is op het realiseren van zeer energiezuinige woningen, maakt de appartementen ideaal om het hele jaar door te verblijven of om te genieten van vakantieperiodes.


Elk appartement heeft ook een overdekte parkeerplaats met pre-installatie van oplaadpunt voor elektrische auto's en opslag.


Wil je graag meer informatie over dit project in Cumbre del Sol? Aarzel niet om ons te contacteren

 

 

Interesse?
Neem contact op!

Bel: 051 79 40 40

Algemene info

Type Appartement
Stad/Gemeente Cumbre Del Sol
Provincie Alicante

Gegevens vergunningen

Specificaties

Aantal Slaapkamers 3

Indeling

Slaapkamer 3
Terras | 50m² 1
Badkamer 2

Technisch

Nieuwbouw Nee

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.