Nieuwbouw Project Te koop Ieper | vanaf € 277 666

Modern, comfortabel en heerlijk wonen in hartje stad ... In Residentie Herbert woon je centraal tussen het historische centrum en de natuur, en geniet je van alle voordelen van een bruisende stad.

Laat de auto staan op één van de autostaanplaatsen met unieke karrensporen en ga te voet naar school, de supermarkt, de Grote Markt of het cultuurcentrum. Je fiets berg je veilig op in de afgesloten (fietsen)berging. Liever met het openbaar vervoer? Vlak bij je nieuwe thuis vind je verschillende bushaltes. Via de open trappenhal bereik je 8 lichtrijke appartementen die stuk voor stuk scoren op vlak van indeling, energiezuinige technieken en wooncomfort. Alle appartementen voldoen aan de BEN (Bijna Energie Neutraal)-reglementering.

Elk appartement beschikt over 1 of 2 slaapkamers, een open leefruimte, een bergruimte en afzonderlijk toilet. Verder zijn er 9 autostaanplaatsen, waarvan 4 overdekt, en een buitentrap en -lift. Welkom thuis.
Laatste twee appartementen!

Bent u op zoek naar een appartement te koop in Ieper? Dan bent u bij Vlaemynck Vastgoed te Poperinge aan het juiste adres!

Brochure bekijk het hier

Interesse?
Neem contact op!

Ontdek uw eigendom

Type Referentie Slpk. Opp. Prijs Status
Appartement Residentie Herbert - App 0.1 2 81,52 m² € 277 666 Te koop
Appartement Residentie Herbert - App 3.1 2 100,37 m² € 380 820 Te koop

Algemene info

Type Project
Straat Plumerlaan
Stad/Gemeente Ieper
Provincie West-Vlaanderen
Naam gebouw Residentie Herbert

Download

Brochure

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.