Appartement Te koop Finestrat (Spanje) | € 210 000

Camporrosso Village is op dit moment één van dé hot projects aan de Costa Blanca.

 

In Fase II hebben we duplex appartementen te koop die gebouwd zijn rond een grote gemeenschappelijke zone met ruime zwembaden, padel terreinen, binnenzwembad, gym, restaurant, etc.

 

Er is keuze tussen een appartement met 2 slaapkamers, 2 badkamers, een privé tuin en mezzanine of een appartement met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruim solarium.

 

Camporrosso Village is gelegen in dé upcoming locatie van de Costa Blanca, tussen Sierra Cortina en de nieuwe Puig Campana Golf course. 

 

Het resort ligt op slechts 5 min rijden van La Marina Shopping centrum, Asia gardens hotel, Terra Mítica, Villaitana Golf, etc.

 

Oplevering van Fase II is voorzien voor oktober 2020.

 

Contacteer ons voor meer uitleg over de unieke betalingscondties in dit project.

 

 

Op onze website staat enkel een kleine selectie van appartementen en villa’s te koop aan de Costa Blanca, dit om u een idee te geven van de mogelijkheden. Door onze nauwe samenwerking met lokale promotoren kunnen we alle nieuwbouw panden op de markt aanbieden aan onze klanten. Contacteer ons vrijblijvend met je wensen en we helpen je graag verder. 

Interesse?
Neem contact op!

Bel: 051 79 40 40

Algemene info

Type Appartement
Stad/Gemeente Finestrat
Provincie Alicante

Gegevens vergunningen

Specificaties

Aantal Slaapkamers 3

Indeling

Slaapkamer 3
Terras | 31m² 1
| 46m² 1
Badkamer 2

Technisch

Nieuwbouw Nee

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.