Uw slimme keuze in vastgoed.

Wij zijn een ervaren vastgoedteam dat verder gaat dan u verwacht. Wij doen graag wat we doen en we doen dat met enthousiasme. Elke dag opnieuw. Voor u. Wij gaan ver, voor dezelfde prijs. En dat is nodig. Neem geen genoegen met de klassieke aanpak om een woning, een project of een gebouw in de markt te zetten. Wij doen dat ook niet.

Klein of groot, lang of breed, klassiek of modern, wit of zwart, prefab of baksteen, nieuwbouw of ‘het staat er al een tijdje’, voor ons maakt het weinig verschil. Wij gaan voor het resultaat. 

Ons team is gedreven, dynamisch, enthousiast. Iedereen zegt hetzelfde natuurlijk. Bij ons is het zo. Wij willen – net zoals u – vlot en goed verkopen of verhuren. Omdat we dat graag doen en er voldoening uit halen. Omdat het leuk is als het lukt en nog leuker als het snel lukt.

Wij staan u graag met raad en daad bij in onze vastgoedkantoren in Tielt, Nieuwpoort, Veurne, Waregem, Sint-Idesbald, Bavikhove en Heestert.

Ons team

Panden in de kijker

Appartement te koop Meulebeke

Tieltstraat - Meulebeke

Appartement
Appartement te koop Veurne

Calonnegracht - Veurne

Appartement | € 242 000
Appartement te koop Nieuwpoort

Pieter Deswartelaan - Nieuwpoort

Appartement | € 570 000

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.